Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

(α) τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή άριστη και η συσκευασία να είναι άθικτη, χωρίς να έχει αποσφραγισθεί ή παραβιαστεί,

(β) την πλήρη επιβάρυνσή σας με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών και

(γ) το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.


Η προθεσμία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε τη φυσική κατοχή των προϊόντων.
Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, μπορείτε να μας αποστείλετε ενημερωτικό e-mail στο info@ecosophy.gr πριν λήξει η ανωτέρω προθεσμία υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.