Jade Roller: Υπέροχο δέρμα με τη δύναμη του νεφρίτη

Jade Roller: Υπέροχο δέρμα με τη δύναμη του νεφρίτη

Ποιος δεν έχει δει έστω ένα video στα social media για το jade roller και τα οφέλη του? Η ρουτίνα ομορφιάς που μετράει χιλιάδες χρόνια υπαρξης στην κινέζικη παραδοσιακή περιποιήση έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια όλον τον πλανήτη. 

Τι είναι όμως το Jade Roller?

Για να πάρουμε τα πράγματα απότην αρχή, το Jade roller είναι εργαλείο ομορφιάς με ένα ή δύο ρολά από πέτρωμα νεφρίτη. Πιστεύεται ότι το συγκεκριμένο πέτρωμα έχει θεραπευτικές και προστατευτικές ιδιότητες. 

Πώς ωφελεί το δέρμα σου ένας κύλινδρος νεφρίτη?

Οι κύλινδροι νεφρίτη ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν το πρήξιμο και μπορούν να βοηθήσουν τα προϊόντα να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα. Βασικά είναι μια γρήγορη, εύκολη θεραπεία για τα καθημερινά θέματα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως είναι οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο. Η αύξηση της κυκλοφορίας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξομάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Ένα jade roller μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου ή να παγώσει στο ψυγείο.

Εκτός από τα οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας, τα jade rollers λέγεται ότι ηρεμούν, επομένως η χρήση ενός μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σου.

Συνοψίζοντας:

  • Βοηθά τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών να απορροφηθούν βαθύτερα
  • Τονώνει την κυκλοφορία της λέμφου και του αίματος
  • Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια
  • Συμβάλλει στην αντιγήρανση της επιδερμίδας

Πώς χρησιμοποιείται το jade roller?

Ο τρόπος να χρησιμοποιήσεις το jade roller είναι εξαιρετικά απλός. Κάθε ημέρα, λοιπόν, αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου και εφαρμόσεις τα ενυδατικά προϊόντα σου, κάνε μασάζ με το εργαλείο αυτό, για περίπου 2 λεπτά, φροντίζοντας οι κινήσεις σου να είναι από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και ανοδικά, και από τον λαιμό προς το πιγούνι. Η ελαφριά πίεση μπορεί να λειτουργήσει για την αποστράγγιση των λεμφικών υγρών, ενώ η ελαφριά έως μέτρια πίεση μπορεί να βοηθήσει τα προϊόντα να διεισδύσουν βαθύτερα και να ενισχύσουν τη ροή του αίματος. 

Ποια προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας λειτουργούν με τα Jade Rollers?

Ένας ορός ή λάδι προσώπου και ένα jade roller είναι νικηφόρος συνδυασμός. Αυτά τα προϊόντα θα βοηθήσουν το roller να γλιστρήσει στο πρόσωπό σου, ενώ το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει τα ενεργά συστατικά τους να εισχωρήσουν βαθύτερα στο δέρμα σου.

*Με το μεγάλο roller μπορείς να κάνεις μασάζ στις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου, ενώ με το μικρότερο στις πιο μικρές, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια

*Για να διώξεις το πρήξιμο και τις σακούλες τοποθέτησε το roller στο ψυγείο

*Μην ξεχνάς να καθαρίζεις το εργαλείο κάθε φορά μετά τη χρήση του, ειδικά αν έχεις δέρμα με τάση ακμής

 

 


Leave a comment

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.